Welke thee voor welk moment?

Thee is meer dan alleen een warme drank, het is een moment van ontspanning of verkwikking. Maar welke theemelange kies je voor welk moment? In deze post nemen we je mee op een reis door Madame T's collectie luxe losse thee en helpen we je ontdekken welke thee het beste bij elk specifiek moment past.

 

Groene thee voor verkwikking

Begin je dag met een kopje groene thee om je op te frissen. Groene thee staat bekend om zijn verkwikkende eigenschappen en helpt je om wakker te worden en je energiek te voelen. Begin de dag met een kop Emma’s Run of Lisa’s Smile voor de kickstart van je dag. Liever iets fruitigs? Kijk dan eens naar Lily’s Garden.

 

Fruit thee voor verfrissing

Midden op de dag, wanneer je een verfrissende pauze nodig hebt, is fruitthee een uitstekende keuze. Deze cafeïnevrije blends barsten van de natuurlijke fruitige smaken en is perfect om je dorst te lessen en je zintuigen te prikkelen. Madame T's fruit thee melanges brengen de smaken van de natuur tot leven in je kopje.

 

Zwarte thee voor een opkikker

Als je behoefte hebt aan een volle en robuuste smaak, kies dan voor zwarte thee. Dit type thee is perfect voor 's ochtends en in de loop van de dag voor een extra energieboost. Probeer eens Grace’s Coat voor een verfijnde earl grey met citrusachtige tonen.

 

Met Madame T's selectie van luxe losse thee blends kun je elk moment van de dag omtoveren tot een bijzondere thee-ervaring. Of je nu op zoek bent naar verkwikking, ontspanning of een opkikker, Madame T heeft de perfecte thee voor jou. Ontdek de kunst van thee voor elk moment, dankzij Madame T.

Terug naar blog