Betaling, verzending & levering

Madame T. begrijpt dat het ontvangen van je favoriete luxe thee snel en probleemloos moet zijn. Daarom hebben we het betaal en verzendproces eenvoudig en transparant gemaakt, zodat je met vertrouwen kunt bestellen.


Betaalmethodes
iDEAL:
Snel en vertrouwd betalen via je eigen bank. Kies gewoon je bank en voltooi de betaling.

Creditcard: We accepteren Visa, MasterCard en Maestro. Voer je creditcardgegevens in en je betaling is in een mum van tijd geregeld.

Express Check-outs
Maak gebruik van onderstaande betaalmethodes om je bestelling nog sneller af te ronden.

PayPal: Betaal veilig met je PayPal-account. Het enige wat je nodig hebt, is je inloggegevens.

Apple Pay: Voor Apple-gebruikers bieden we de handige mogelijkheid om te betalen met Apple Pay. Snel en veilig met één druk op de knop.

Google Pay: Google-gebruikers kunnen betalen met Google Pay voor een naadloze en veilige betalingservaring.

Kortingscode
Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om kortingscodes te verzilveren. Als je een kortingscode hebt, voer deze dan in tijdens het afrekenen. De korting wordt automatisch toegepast op je bestelling.

Verzending
Verzendkosten binnen Nederland: €4,99
Levertijd: 2-3 dagen
Voor onze klanten in Nederland hanteren we een vast tarief van €4,99 voor verzending. Ongeacht de grootte van je bestelling, deze kosten blijven hetzelfde, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Verzendkosten naar België: €5,99
Levertijd: 3-4 dagen
Voor onze klanten in België bieden we eveneens betaalbare verzending aan. Je betaalt slechts €5,99 om je favoriete Madame T. luxe thee naar je deur te laten bezorgen.

Madame T. streeft ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden, zodat je binnenkort kunt genieten van je heerlijke thee.